Nieuwe leden eerste kwartaal 2022

Het eerste kwartaal van 2022 is weer voorbij. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe leden toegevoegd aan MENT. Hier onder zullen zij zich aan jullie voorstellen! 

Ruud van Sambeeck – Fysio Sport & Therapie, Tilburg

Mijn naam is Ruud van Sambeeck. In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en heb ik mijn afstudeerstage afgerond in het revalidatiecentrum Leijpark. Hier kreeg ik de eerste ”echte” kennismaking met NAH-patiënten. Voornamelijk de MS patiënten spraken mij erg aan. In 2019 ben ik begonnen bij Fysiosport & therapie waarbij ik nog meer te maken kreeg met de NAH patiënten en dus ook met MS. Samen met mijn collega Hans Pouwer zijn we gaan kijken hoe we deze patiënten nog beter kunnen helpen. Door de cursus neurorevalidatie heb ik hier al een mooie stap in mogen maken. Nu wil ik in september gaan starten met de master Neurorevalidatie & innovatie. Via die weg wil ik nog meer multidisciplinair gaan kijken naar de klachten om de patiënten beter te kunnen helpen. Via Hans ben ik ook terecht gekomen bij MENT. Hier ben ik trots op en ik kijk uit naar de samenwerking binnen dit netwerk. 

Mocht je nog vragen voor mij hebben mag je ze altijd stellen. 

Anna van den Broek – Medifit Fysiotherapie locatie de Vennen in Dongen

Mijn naam is Anna van den Broek, ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Tilburg. In 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut van Avans hogeschool. Nu 3 jaar werkzaam bij Medifit fysiotherapie in Dongen. In de afgelopen jaren heb ik mij verdiept in de ouder wordende mens. En afgelopen jaar heb ik de cursus Neurorevalidatie bij CNA van Frans van der Brugge gevolgd. Een erg leerzame cursus en heeft mij zeker nieuwsgierig gemaakt om mij verder te specialiseren in de neurorevalidatie. Hierdoor mijzelf aangemeld bij het MENT netwerk om zo via bijeenkomsten en congressen nog meer verdieping te krijgen. En daarbij patiënten met een centraal neurologische aandoeningen nog beter te kunnen begeleiden.

Wie weet tot snel bij een bijeenkomst van het MENT netwerk.

Aftrap MS Netwerk Midden Brabant

De agenda voor de bijeenkomst van 8 april is bekend. Op die dag is de aftrap van het MS netwerk met als partners het ETZ, Libra en MENT.
Alle leden van MENT hebben inmiddels een e-mail ontvangen over het aanmelden voor deze bijeenkomst.

Meld je nu aan en hopelijk tot 8 april!

Nieuwe data bijeenkomsten

Het is alweer een tijd geleden dat we bij elkaar zijn geweest en het lijkt er op dat het binnenkort weer mogelijk is! Noteer daarom onderstaande data alvast in de agenda:

Vrijdagmiddag 8 april is de officiële kick off van het MS netwerk Midden Brabant met als deelnemers ETZ, Leijpark en MENT. Het middagprogramma volgt nog. Binnenkort meer informatie.

Donderdag 19 mei is er een NAH netwerkbijeenkomst, georganiseerd door Leijpark, ETZ en MENT. Tijd: 16.00-19.00 uur. Plaats Tweestedenziekenhuis auditorium.

Graag tot dan!

Welkom op de nieuwe website!

Leuk dat je op de nieuwe website terecht bent gekomen!

De komende periode zullen wij de website verder updaten en regelmatig nieuwsberichten delen. De berichten zullen gaan over bijeenkomsten, informatieavonden en andere nieuwtjes.

Mocht je zelf nog input hebben, laat het ons dan gerust weten!

PR-commissie MENT