Op 22 september jl. zijn veel partners van MENT en andere belangstellenden bij elkaar gekomen op de locatie van zorgatelier LAS in Tilburg. De avond stond in het teken van ontwikkelingen die wij als eerstelijns praktijken willen doormaken om goed aan te kunnen sluiten bij de tweede lijn (specialistische zorg zoals in ziekenhuis, revalidatiecentrum, verpleeghuis etc.). Multidisciplinair samenwerken in de eerste lijn, wat is hiervoor nodig en zijn we voldoende bekend met elkaar en de tweede lijn zijn onder andere onderwerpen die aan de orde zijn gekomen.

Het is een inspirerende en geslaagde avond geweest die in het teken heeft gestaan van elkaar ontmoeten en vormgeven aan ideeën rondom samenwerking.

Het bestuur gaat met de uitkomsten van de avond verder aan de slag om na te gaan hoe er het beste een vervolg aan gegeven kan worden. Zodra er meer bekend is vind je dit terug op de site of wordt dit via de nieuwsbrief of een nieuwsflash (mail) gecommuniceerd.

Mocht je de avond gemist hebben maar toch interesse hebben in wat er is besproken of je aan willen sluiten bij MENT, neem dan even contact met ons op (zie contactgegevens)